Interview met de Veluwe Koerier op 5-4-2022

In het interview wordt uitelegd wat de achtergrond is van de auteur en wat haar fascinatie is voor de Hebreeuwse taal. Verder beschrijft het de grammatica die ze onlangs gepubliceerd heeft en op grond waarvan ze momenteel diverse cursussen geeft, zowel fysiek als online.
Voor de tekst van het interview zie deze link.

Interview Cursus Hebreeuws vanuit de praktijk geboren

Met haar grote kennis van het Bijbels Hebreeuws en het Spaans was Annechiena Vrolijk met raad en daad betrokken bij de uitgave van de Hebreeuws-Spaanse Tenach. Zo groot was de vraag onder de Joodse gemeenschap dat na de eerste druk (10.000), al in 2014 een herdruk plaatsvond. Maar Annechiena doceert ook al decennialang Bijbels Hebreeuws. Samen met haar man Reijer heeft zij een prachtig grammatica- en werkboek Hebreeuws ontwikkeld, dat recent is uitgekomen. Hoog tijd dus voor wat vragen.

Lees hier het hele artikel geschreven door Ton Stier voor het Magazine Israël en de Bijbel , nr. 2, maart 2021.

Gieneke Sneller-Vrolijk geïnterviewd door Museum Sjoel Elburg

In een interview dat bestaat uit twee delen vertelt ze over haar professionele en persoonlijke achtergrond, haar cursussen die ze gaf in de sjoel, haar liefde voor de Hebreeuwse taal en haar grote betrokkenheid bij de totstandkoming van enkele bijbelvertalingen.
Lees de interviews van januari 2021 via deze 2 links: